Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /yachtparty.hu/index.php on line 14
Yachtparty | Térkép


Tel/Fax: (+36) 85/352-659

(+36) 30 9 542 968
E-mail: info@yachtparty.com


Nagyobb térképre váltás

FÖLDRAJZI
KOORDINÁTÁINKÉszaki szélesség:
46° 46' 28,0''Keleti hosszúság:
17° 38' 44,7''


 


 

JAVASOLT ÚTVONALAK

M7 autópályán Budapest felöl

Az autópályáról lehajtva az első négyes kereszteződésben egyenesen tovább, a városba csak kicsit később betérő kanyargós úton (Klapka György utca), amin közvetlenül a Peugeot szalon utáni négyes kereszteződésben balra fordulva egyenesen tovább (Erzsébet utca). Egy S kanyar után lesz az első elágazás, ahol egyenesen tovább a 3. ház.

  7-es úton Budapest felől

Balatonboglárra beérve, tovább a 7-es úton egyenesen, a körforgalom után jobboldalon lesz a vasútállomás, bal oldalon kiszélesedik az út és egy parkolóból nyíló utcára kell befordulni (Tűzoltó utca), majd az utca végén jobbra (Erzsébet utca). A kereszteződéstől számítva a 3. ház.

 M7 autópályán Nagykanizsa felöl

Az autópályáról lehajtva az első kereszteződésben jobbra, át az autópálya feletti hídon és utána közvetlenül az első lehetőségnél balra, a városba csak kicsit később betérő kanyargós úton (Klapka György utca), amin közvetlenül a Peugeot szalon utáni négyes kereszteződésben balra fordulva egyenesen tovább (Erzsébet utca). Egy S kanyar után lesz az első elágazás, ahol egyenesen tovább a 3. ház.

  7-es úton Nagykanizsa felől

Balatonboglárra beérve egyenesen tovább a 7-es úton, míg jobbra kiszélesedik az út és egy kis parkolóból nyíló utcára kell befordulni (Tűzoltó utca), majd az utca végén jobbra (Erzsébet utca). A kereszteződéstől számítva a 3. ház.

 

2013. Minden jog fenntartva! Yachtparty Hajózási Vállalkozás
Webdesign by NEXUS FILM MULTIMEDIA & DESIGN KFT.
Kezdőlap | Yachtparty Vitorlás program | Sétahajózás | Apartmanok | Galéria | Referenciáink | Partnereink |
  Tel/Fax: (+36) 85/352-659
(+36) 30 9 542 968
E-mail: info@yachtparty.com
 
Szilágyi Miklós

H-8630 Balatonboglár, Erzsébet út. 70.